Uppdrag åt privatpersoner

  • Elbesiktning
  • Fiberteknik
  • KNX
  • ROT-avdrag

Planerar du renovera, bygga till eller helt nytt i din bostad? Elektra har stor erfarenhet och hög kompetens för dessa typer av installationer och kan erbjuda även dig som är privatperson driftsäkra och energieffektiva anläggningar.

Kontakta oss gärna redan på planeringsstadiet, så kan vi ge konkreta råd inför projektet.

KNX

Oavsett om du har tänkt dig en enkel eller en mer modern installation som ett KNX-system (där du med en fjärrkontroll kan styra hela husets värme, ventilation och belysning) så utför vi ett säkert jobb åt dig.

Fiber

Kanske vill du ansluta fiber till ditt hus? Då hjälper vi dig med allt från att plöja ner fibern på din gräsmatta med en miniplog till anslutning av telefon, TV och data inne i huset.

LED

Om du av kostnads- eller miljöskäl vill övergå till LED-belysning i ditt hem, så kan förstås också hjälpa dig.

Elbesiktning och larm

Vi utför EIO-eltest, som är en grundlig elbesiktning av ditt hus och vi kan erbjuda trygga larmlösningar för hemmet och även trygghetslarm för privatpersoner.

ROT

Kom ihåg att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss som privatperson.

Delbetalning

Vi erbjuder delbetalning via Wasa Kredit på alla våra arbeten till både privatpersoner och företag. Delbetalningen inkluderar arbete, material och resor.

Trygghet och ansvar

Lång erfarenhet, certifierade arbetssätt och ett omfattande miljöarbete – du kan känna dig trygg med att anlita Elektra.
Elektra, logotyp
© 2022 Elektra i Hälsingland AB | Orgnr: 556076-2659 | Bolagets säte: Edsbyn | Integritetspolicy
leafcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram